
Суккоташ
Суккоташ прийнято вважати традиційною стравою в Новій Англії, Пенсільванії та інших штатах. Її подають до дня подяки. І хоча всім відомо, що страва цього свята - запечена індичка. Все таки існують і інші не менш цікаві страви. На Півдні штатів вважається Суккоташем будь-який бульйон з квасолею і сумішшю овочів з додаванням смальцю. Ця страва стала таким популярною далеко за межами штатів, тому що вона абсолютно не вимагає ретельності і посидючості. Її під силу приготувати навіть дитині. Але разом з тим вона дуже легка і смачна. У самий раз, коли не знаєте, що приготувати рідкого до обіду. Така страва цілком зійде як повноцінна.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
100 г.
White Beans
300 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
300 г.
Young Onions
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Amrita Organic Coconut Cream 22% 200ml
150 мл.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити в холодній воді, потім варити до готовності.
02
Бекон і цибулю порізати дрібними скибочками і обсмажити на соняшниковій олії. Змішати з квасолею, залити водою і варити 5 хвилин.
03
Потім в суп додати кукурудзу і варити до її готовності. Влити вершки і довести до кипіння. Посипати нарізаною зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores