Соус дзадзикі - Image

Соус дзадзикі

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Соуси хороші тим, що вживати їх можна з безліччю різних повноцінних страв. І не тільки. Соус можна просто намазати на хліб і їсти як бутерброд. Один з таких соусів перед вами. До плюсів віднести можна швидкість приготування. А на смак - він м'який і приємний. Часник додає трохи цікавих ноток (не забуваємо і про користь часнику для організму), а виноградний оцет - аромат. Додамо, що соус виходить не надто гострий, бо далеко не всі любителі гостринки. Такий соус можна подавати в окремій тарілочці, або ж відразу з стравою. Смачного!

Ingredients

Густий йогурт без наповнювача

500 г

Огірок (великий)

1 шт.

Часник

2 зубчика

Оливкова олія

2 ст.л.

Виноградний оцет

0,5 ч.л.

Кріп

1 невеликий пучок

Мелений чорний перець

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Огірок почистити і натерти на середній терці. Руками добре віджати з нього сік, щоб соус не вийшов водянистим.

02

Кріп дуже дрібно нарізати.

03

У глибоку миску викласти йогурт, додати огірок, кріп, оливкову олію, виноградний оцет, сіль і перець.

04

Туди ж вичавити часник, пропустивши його через часниковий прес.

05

Добре перемішати всі інгредієнти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Соус дзадзикі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua