
Шурпа по-татарськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
700 г.
Onion
4 шт.
Carrots
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Red Pepper
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Добре промити баранину і нарізати на шматки.
02
Баранину залити 2 літрами води і довести до кипіння, варити 5 хвилин, знімаючи піну. Злити воду, м'ясо промити. Залити 3 літрами води і знову кип'ятити.
03
Варити бульйон 2 години знімаючи піну, а в цей час підготувати овочі. Картоплю порізати на четвертини і покласти в миску з водою.
04
Моркву порізати крупно, цибулю - півкільцями.
05
Помідори і перець нарізати соломкою.
06
Коли м'ясо готове, додати цибулю, картоплю, моркву. Варити 20 хвилин. Потім додати сіль, перець, помідори. Варити ще 15 хвилин.
07
Дати страві настоятися 15 хвилин і подавати до столу гарячим, прикрасивши зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)