
Шоколадний мус з перцем чилі, фісташками і коньяком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roshen Bubble White Chocolate 80g
50 г.
Butlers Dark Chocolate 70% 90g
70 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Roasted Pistachios
40 г.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
0,25 ч. л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1 ст. л.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
125 г.
Pumpkin Jam 420g
за смаком
Preparation steps
01
Шоколад розламати на шматочки, покласти в каструлю і розтопити на водяній бані. Перемішати, прибрати з вогню, остудити.
02
В одній мисці збити жовтки з цукром, в іншій збити білки. Поступово додати в цукрово-жовткову суміш розтоплений шоколад, помішуючи при цьому.
03
Додати в шоколадну масу фісташки і додати чилі, влити коньяк і ретельно перемішати.
04
Після, додати в загальну суміш збиті вершки, перемішати, а потім ввести збиті білки, ще раз перемішати.
05
Викласти суміш у формочки, поставити їх в холодильник на 3 години. При подачі присипати зверху тертим білим шоколадом, в центрі прикрасити варенням/джемом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)