
Шоколадна манна каша з банановим мусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Terra Brand M Semolina 800g
300 г.
NUTELLA® Hazelnut Spread with Cocoa 200g
2 ч.л.
SantaVita Dried Bananas 100g
1 шт.
Galichina Cream 33% 950g
100 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
0,5 ч.л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Preparation steps
01
Молоко налити в невелику каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Обережно всипати крупу в молоко, постійно помішуючи, для запобігання появи грудочок.
02
Варити кашу протягом 5 хвилин на середньому вогні, до загустіння.
03
Зняти з вогню каструлю з кашею, вмішати нутеллу, накрити каструлю кришкою, дати постояти трохи.
04
Для приготування бананового мусу, банани очистити від шкірки, нарізати на шматки, додати в блендер, подрібнити. Додати в чашу блендера вершки і лимонний сік, подрібнити.
05
При подачі викласти кашу на тарілку, посипати фундуком, подавати з банановим мусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)