
Шаурма домашня
Ми чули багато про шкоду вуличної їжі, проте іноді так хочеться перекусити чимось незвичайним, приготованим на швидку руку. Тому ви можете порадувати своїх рідних домашньої шаурмою. Ви точно будете, знати, з чого її приготували і не боятися нагодувати навіть дітей. Готувати шаурму зовсім нескладно і швидко, а їсти страву - одне задоволення. Ви відчуєте себе в самому центрі гучного базару в Стамбулі, де зовсім поруч шумить Чорне море, а поруч пахнуть спеції і трави. Такий рай, таку смачну подорож собі і дорогим людям ви можете подарувати всього за півгодини. Експериментуйте і насолоджуйтеся!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Onion
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Tomato
2 шт.
Cucumber
2 шт.
Napa Cabbage
100 г.
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
50 г.
Preparation steps
01
Спочатку дрібно нарізати м'ясо, потім посолити і поперчити його. Додати спеції та приправи та обсмажити на невеликій кількості олії. М'ясо повинне бути соковитим та м'яким.
02
Додати порізану цибулю до м'яса в сковороду. Потім вкинути до отриманої суміші часник. Овочі дрібно нарізати та додати до м'яса.
03
В окремій ємності зробити соус. Для цього змішати майонез та сметану. Змішати м'ясо куряче з соусом, потім завернути його в лаваш, можна конвертом. Готову шаурму обсмажити на сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores