
Салат з грибами та квасолею
Основою цього салату є квасоля, яка була одним із найулюбленіших страв Наполеона, відомого поціновувача здорової і корисної їжі. Проте користь квасолі оцінили ще у глибокій давнині, а найвідоміший лікар часів античності Авіценна дуже широко застосовував її. Квасолю вважають дієтичним продуктом, що є безцінною криницею не лише вітамінів, вуглеводів і мінеральних речовин, але і додатковим джерелом білку, що робить її незамінною для шанувальників вегетаріанства. Часник, зелень і мариновані гриби нададуть страві приємного аромату і тонких смакових відтінків, які не залишать вас байдужими до цього салату.
Ingredients
Квасоля відварна
2 скл.
Гриби мариновані
300г
Часник молодий
2 шт
Зелень коріандру
1 пуч.
Сік лимона
4 ч.л.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Олія оливкова або соняшникова
4 ст.л.
Preparation steps
01
Відварити квасолю звичним способом до готовності, можна брати консервовану.
02
Нарізати дуже тонкими кружечками молодий часник.
03
Дрібно порубати зелень.
04
З'єднати овочі з маринованими грибами, додати сік лимона, олію, посолити, поперчити, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores