
Салат із кавуна
Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати. А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.
Ingredients
Кавун
150 г
Цибуля
15 г
Сир фета
20 г
Оливкова олія
10 мл
Манго
20 г
Квасоля
20 г
Помідори черрі
40 г
Сіль
за смаком
Рукола
15 г
Бальзамічний оцет
5 мл
Preparation steps
01
Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.
02
Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.
03
Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.
04
Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores