
Салат із пасти з тунцем
Пропонований салат незвичайний тим, що до його складу входять макаронні вироби, а саме паста – одна з найбільш популярних і улюблених в Італії страв. Звичайними макаронами зараз нікого не здивувати, але варто грамотно підібрати потрібні компоненти – і страва заграє новими смаковими нотками. Ця тепла закуска стане гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей, адже в ньому і ситні макарони, і пікантний, злегка солонуватий тунець, і солодкі томати, ну і, звичайно ж, ніжний вершковий сир. Салат настільки самодостатній, повноцінний і поживний, що не вимагає ніяких гарнірів. Він сам як гарнір – смачний, вишуканий і дуже ароматний. Пальчики оближеш.
Ingredients
Помідори
400 г.
Тунець консервований
200 г.
Майонез
30 г.
Макарони
200 г.
Салат зелений
100 г.
Сир
100 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Макарони відварити в підсоленій воді до готовності.
02
З тунця злити рідину або олією. Сир натерти на крупній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores