
Салат "Каприз"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
60 г.
Beef Tongue
40 г.
Argal York Sandwich Ham
25 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
60 г.
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
20 г.
Eco Hot Curry
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
за смаком
Preparation steps
01
Печериці нарізати скибочками, обсмажити 10 хвилин. Шинку та відварений язик нарізати ромбиками.
02
Куряче філе посолити, поперчити, змастити соєвим соусом, обсмажити маслі. Нарізати готове філе ромбиками.
03
Перець розрізати на дві частини уздовж так, щоб одна була дещо більше іншої. Видалити перегородки та насіння, залишивши хвостик.
04
Змішати гриби, язик, шинку і куряче філе. Заправити гірчицею, майонезом, каррі, посолити і поперчити.
05
Сервірувати салат в солодкому перці з листям салату, петрушкою, кропом, маслинами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)