
Курка в горіховому соусі
Курка в горіховому соусі - нескладна в приготуванні, смачна страва. У кулінарії дуже затребувані волоські горіхи - смачний і корисний продукт. У цьому рецепті соус, приготований із волоських горіхів на курячому бульйоні з додаванням анісу і кмину, зробить страву з курки оригінальною і цікавою. Поради щодо процесу приготування: курку відварюйте в невеликій за обсягом кількості води. Суміш із борошна, що спасероване на вершковому маслі, подрібнених за допомогою м'ясорубки горіхів і товченого насіння анісу і кмину розведіть процідженим бульйоном до консистенції густої сметани. Замість анісу і кмину можна використовувати коріандр і фенхель.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 шт.
Walnut
200 г.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Anise Spice
за смаком
Eco Roman Cumin 15g
за смаком
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курку нарізати на порційні шматочки, відварити в підсоленій воді практично до готовності. Бульйон процідити.
02
Горіхи перекрутити через м'ясорубку. Поставити сковороду на вогонь, розігріти, висипати борошно, обсмажити, додати в борошно на сковороді горіхи, всипати товчене насіння анісу і кмину, влити бульйон в сковороду. За смаком додати сіль і перець.
03
Викласти в соус на сковороді курку та поставити в духовку на 15-20 хвилин (на маленькому вогні).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)