
Риба в духовці по-тайськи
Тайська кухня - це дуже своєрідна кухня. Вона розвивалася протягом століть під впливом китайської, індійської та європейської кухонь. Це й зумовило її деякі традиції. Спочатку в їжу вживалися в основному риба, морепродукти і водні рослини. Китайська і японська кухні внесли значні зміни в культуру харчування Таїланду. Зараз харчову різноманітність тайського раціону представляють страви в основному з рису, риби та водоростей. Сьогодні ми хочемо трохи привнести різноманітності у ваш раціон і запропонувати вам приготувати рибу в духовці по-тайськи. Така страва здивує своїм своєрідним приголомшливим смаком не тільки вас, але можливо й ваших гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Morskoi Proliv Exclusive Sprats in Oil 150g
1 шт.
Suree Coconut Milk 165ml
200 мл.
Lime
0, 5 шт.
Garlic
1 зуб.
Red Chili Pepper
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Рибу почистити, промити і обсушити паперовим рушником.
02
Для соусу потрібно дрібно посікти зелень, додати дрібно нарізаний перець чилі і вичавити через прес часник. Також додати сік половини лимона і кокосове масло. Посолити і поперчити.
03
Залити рибу соусом і випікати 35 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)