
Кесаділья з ананасом та куркою
Кесаділья - це мексиканський «фастфуд», а нашою мовою, просто мексиканський гарячий бутерброд. Відомо, що класичного рецепту кесадільї не існує, так як варіантів приготування страви неймовірно багато, але при її приготуванні краще брати свіжий ананас. Консервований дуже солодкий, він більше підходить для десертів, а от для м'яса в ананасі дуже важлива саме пікантність-гостринка. За неї і люблять мексиканці свіжий ананас з куркою. Приготування цієї апетитної закуски в мексиканському стилі не відніме у вас занадто багато часу, не більше 45 хвилин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dijo Multigrain Tortilla 250g
8 шт.
Homemade Butter
за смаком
Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g
400 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
100 г.
Heinz Barbecue Sauce 220ml
за смаком
Preparation steps
01
Шматочки ананаса обсмажити на маленькому вогні на сковороді з вершковим маслом.
02
Куряче філе тонко нарізати, посолити і поперчити за смаком. Обсмажити на сковороді на вершковому маслі з обох сторін.
03
Після того, як куряче філе обсмажене, його остудити і дрібно порізати.
04
Сковороду нагріти на середній температурі і обсмажити коржі з двох сторін. На 4 коржі викласти трохи тертого сиру, курку і шматочки ананаса. Зверху змастити ще соусом барбекю. Закрити другим коржем. Покласти кесадільї на сковороду і нагріти поки сир не розплавиться. Нарізати готові кесадільї.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores