
Гарбузові млинці з корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
400 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
170 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
Spice Cinnamon Ground
5 г
Dobryk Baking Powder
3 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г
Auchan Powdered Sugar 200g
за смаком
Pripravka Vanilla 2g
3 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл
Preparation steps
01
Трохи збити міксером (на низькій швидкості) або вінчиком молоко, яйця, борошно, цукор. Додати туди корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач і довести до однорідної маси. Гарбуз помити, видалити тверду шкірку.
02
М'якоть гарбуза натерти на дрібній тертці, додати в тісто й усе разом подрібнити в блендері до стану ніжного пюре. На сковорідці розігріти олію. Викладати оладки столовою ложкою на сковорідку і смажити по хвилині з кожного боку до золотистого кольору.
03
Готові оладки посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Можна подавати разом з медом, сиропом або сметаною (за бажанням).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores