
Пончики з рікоти з лимонною цедрою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
200 мл.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Kotanyi Lemon Peel 14g
за смаком
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
за смаком
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
Налити рослинну олію в каструлю, поставити на вогонь, розжарити до 190°C.
02
У мисці змішати борошно із розпушувачем, додати цедру та сіль, перемішати.
03
В окремій мисці змішати сир, попередньо збиті яйця, цукор і ванільний екстракт. Змішати обидві суміші, ретельно перемішати.
04
У розігріту олію по 1 ст. л. тіста викласти порцію пончиків, постійно перевертаючи, обсмажити до золотистого кольору. Так само вчинити з усім тістом.
05
Викласти на тарілку, застелену паперовим рушником, готові пончики, після перекласти в іншу тарілку, посипати зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)