
Пиріг із консервованою рибою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
350 г.
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Veladis Pink Salmon in Oil 160g
3 банки
Homemade Butter
180 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Для приготування тіста потрібно: змішати в мисці приблизно 10 ст. ложок сметани, м'яке вершкове масло і 1 ч. ложку солі.
02
Додати в миску розпушувач і борошно (попередньо відсипати 2 ст. л. борошна в іншу миску). Потім замісити тісто.
03
Відкрити консервовану горбушу і злити з неї сік. Потім саму рибу розім'яти виделкою.
04
Зелень дрібно нарізати. Потім змішати її з рибою.
05
У невелику форму для випікання, змащену маслом, викласти тісто, розрівняти його і зробити невеликі бортики.
06
На тісто викласти горбушу із зеленню і слідом розрівняти її.
07
В окремій мисці збити яйця, додати решту сметану і 2 ст. л. борошна.
08
Добре перемішати і залити пиріг цією заливкою.
09
Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)