
Перці, фаршировані фруктами
Для істинного гурмана немає нічого приємнішого, ніж покуштувати черговий кулінарний шедевр. Вашій увазі перці, фаршировані фруктами. На перший погляд страва може здатися дещо дивною, а комбінація солодкого болгарського перцю і стиглих фруктів в м'ятному сиропі – не поєднуваною. Але спробувати його все-таки варто, адже смак фаршированих перців вельми оригінальний і пікантний. Мало хто знає, що за вмістом вітаміну С солодкі перці випереджають навіть цитрусові. А речовина капсаїцин, що входить до їх складу, пригнічує апетит і спалює зайві калорії. Щоб зробити закуску більш яскравою і ефектною, використовуйте червоний, жовтий і зелений сорти перців. Запікати можна як у духовці, так і в мультиварці.
Ingredients
Виноград
200 г
Яблуко
100 г
Слива
300 г
М’ята
100 г
Цукор
100 г
Перець солодкий
500 г
Груша
200 г
Preparation steps
01
Яблука та груші вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Сливи вимити, видалити кісточки. Нарізати фрукти великими часточками. Виноград вимити. Змішати фрукти.
02
Перці вимити, обережно зрізати верхівку і видалити серцевину.Розподілити фруктову суміш по перцям.
03
М'яту вимити, обсушити й подрібнити. Зварити цукровий сироп, додати м'яту, перемішати і зняти з вогню.
04
Перці покласти у форму для запікання, полити м'ятним сиропом. Запікати 20 хв. при температурі 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores