Цибульно-картопляний салат - Image

Цибульно-картопляний салат

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такі салати іноді навіть можна віднести до розряду закусок або легких гарнірів. Тому що основні інгредієнти тут тільки цибуля і картопля. Зате салат буде дуже доречний, коли не хочеться довго возитися на кухні або коли в холодильнику виявилося порожньо. У такому випадку це буде і швидко, і досить ситно - все таки картопля. Лимонний сік зробить картоплю не таким сухою, а всю страву більш м'якою. Якщо ви не полюбляєте майонез, тоді його легко можна замінити сметаною - це навіть корисніше. А взагалі салат краще посипати зверху зеленню або, наприклад, шматочками помідорів, щоб додати йому виразності.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

600 г.

Packed Onion from 3kg

150 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

60 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г.

Lemon

1 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

70 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Полити оцтом і посипати цукром.

02

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати в мисці картоплю з цибулею. За смаком додати сіль і перець. З лимона вичавити сік, додати до овочів. Перемішати салат з майонезом і подавати (перед подачею краще протягом 30-45 хвилин охолодити в холодильнику).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min