
Морквяний кекс з імбиром і корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Spice Ground Ginger
0,5 ч. л.
Auchan Ground Nutmeg 55g
0,25 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
200 г.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Salt Egypt
0,75 ч. л.
Preparation steps
01
Моркву помити і почистити, натерти на тертці. Змішати в мисці борошно, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.
02
Міксером збити суміш масла, яєць і цукру. Додати терту моркву і ваніль, змішати до однорідної маси. Частинами всипати борошняну суміш, довести міксером до консистенції тіста.
03
Застелити форму для випічки харчовим папером, викласти тісто у форму. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.
04
Залишити на 10 хвилин охолодитися у формах, після вийняти. Дати охолонути протягом 1 години. При подачі посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)