Мексиканський сирний чилі соус - Image

Мексиканський сирний чилі соус

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як відомо, мексиканці - народ гарячий, з вогненним темпераментом. Ну а який народ, така і кухня. Тому будьте готові, що в стравах, у яких батьківщина Мексика, дуже багато різних приправ, які насичують страву до неможливості. Можна навіть сказати, що страви Мексики - на любителя. Але якщо підійти до питання з розумом, то можна отримати дуже смачний соус, який буде до речі до багатьох страв. У рецепті сказано, що можна подавати мексиканський соус до тортильяс або чіпсів. Але це далеко не весь перелік. Адже гострі соуси любить і м'ясо, і овочі, і навіть деякі гарніри. Тому такий соус точно не залежиться у вашому холодильнику - від підійде до всього.

Ingredients

Сир вершковий

250 г.

Перець чилі

1 шт.

Вершки (20%)

50 мл.

Порошок чилі

5 г.

Перець болгарський

2 шт.

Сир чеддер

250 г.

Помідор

1 шт.

Preparation steps

01

В невеликій кастрюлі змішати тверді сири, вершки та чайну ложку порошку чілі. Варити суміш на середньому вогні близько 6 хвилин, постійно помішуючи, щоб сир розплавився.

02

Зняти з вогню, додати нарізані помідори, болгарські перці (краще зелені) та перець чилі, почищений від насіння та дрібно порізаний. Слід мати на увазі, що існує кілька сортів та розмірів чилі і всі вони відрізняються ароматом та ступенем гостроти.

03

Перелити соус в соусник. Подавати з тортільяс чи чіпсами. Тортільяс - тонкі коржики з кукурудзяного чи пшеничного борошна, що вживається головним чином у Мексиці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Мексиканський сирний чилі соус – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua