Meatball and potato salad with radishes - Image

Meatball and potato salad with radishes

Number of servings: 1Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Що може бути простіше, ніж картопля з м'ясом? Без цього традиційного поєднання ми не уявляємо українську кухню. Але цей рецепт є унікальним завдяки не просто м'ясу, а соковитим, маленьким, розміром як велика вишня кулькам, - фрикаделькам. Овочевий бульйон є основним інгредієнтом для підготовки багатьох страв, і в нашому випадку він також незамінний. Не забуваємо і про редиску - це один з перших овочів, який після довгої зими вітає нас своїми вітамінами ранньою весною. Спеції, що зроблять запашними та духмяними будь-яку страву, повністю довершать цей кулінарний шедевр. Ми споживаємо в даному салаті гірчицю, що безумовно додає гостроти та злегка солодкого смаку страві. Поєднання цих компонентів, в тому числі і черемши, є надзвичайно корисним, тому такому океану позитивних емоцій взагалі ціни немає.

Ingredients for the recipe

Young Potatoes
15.60 - 16.02

Young Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Young Potatoes

250г

Onion

1шт

Vinnytsia Mustard 125g

2.5 ч. л.

Minced Pork

100г

Cottage Cheese 9%

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Nasinnia Ukrainy Leek Seeds 0.2g

1 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ч. л.

Radish

200г

Dill 70g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Картоплю помити, почистити, відварити в достатній кількості підсоленої води до готовності. Воду злити. Картоплю поки що не чіпати.

02

Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Овочевий бульйон довести до кипіння, відварити в ньому цибулю до м'якості. Відварену картоплю порізати невеликими шматочками, перемішати з бульйоном і 1,5 ч.л. гірчиці, залишити.

03

Фарш перемішати до однорідності з 1 ст.л. знежиреного сиру, черемшею і  гірчицею, що залишилась. Приправити сіллю і перцем.

04

Виліпити з отриманої маси фрикадельки, обсмажити їх з усіх боків до готовності в розігрітій на антипригарній сковороді оливковій олії.

05

Редиску помити, почистити, нарізати тонкими кружечками. Перемішати з картоплею, кропом і сиром, що залишився. Посолити і поперчити.

06

Викласти фрикадельки на тарілку, подавати до столу з картопляним салатом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min