
Маринад для курки
Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього.
Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bavaria Ginger and Lime Non-Alcoholic Beer 0.33l
1 ч. л.
Garlic
5 зуб.
Salad Sunflower Oil 500ml
5 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
0,25 ст.
Spice Nutmeg Ground
0,5 ч. л.
Spice Pepper Mix
0,5 ч. л.
Packaged Green Peppers
0,5 ч. л.
Eco Turmeric 20g
0,5 ч. л.
Metro Chef Curry Spice 440g
1 ч. л.
John Top Lemon Dressing 230ml
50 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.
02
Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.
03
Маринувати 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)