
Люля-кебаб з яловичини
Люля-кебаб (національне блюдо кавказців) став улюбленим гостем з гірського Кавказу. І не так давно став улюбленим і у нас в країні. Як відомо, цю страву готують з баранини, але ми вирішили відійти від загальнонаціональної традиції східних країн і зробити його на основі яловичини. Вона не така дорога як баранина, і смак у неї ніжніший і соковитіший. Що стосується приправ, то краще використовувати натуральні, для надання приємного аромату. Особливість приготування рецепту - ретельно вимісити м'ясний фарш. Готуються східні "котлети" дуже швидко, а особливо на відкритому вогні. Свіже повітря і смачна їжа - справжнє подвійне задоволення!
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
1 кг.
Onion
1 шт.
Garlic
1 шт.
Parsley 70g
пучок
Dill 70g
пучок
Cilantro 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спершу очистити від лушпиння цибулю та часник. Нарізати їх ножем, цей же крок виконати з петрушкою і кропом.
02
У готовий фарш додати нарізані раніше інгредієнти. Також можна підсипати кінзу, і ретельно все перемішати. Відбити фарш, що утворився, до тих пір, доки він не стане липким. Потім помістити його у холодильник на хвилин 30.
03
Змастити руки рослинною олією і приступити до формування люля-кебаба. Для цього взяти фарш і сформувати з нього щільні ковбаски (розмір вибрати за бажанням), добре притискаючи до дерев'яних шампурів (якщо готувати на мангалі, тоді можна використовувати металеві шампури).
04
Тим часом розігріти духовку до 180°C. Деко застелити фольгою, укласти охолоджені ковбаски і готувати хвилин 15 з одного і з іншого боку. Якщо готувати на мангалі - обов'язково на розжареному вугіллі, і постійно перевертати інтервалом по 10 секунд.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores