Курка з лаймом і текілою - Image

Курка з лаймом і текілою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Так багато зараз говорять про страви із курки, що навіть ті, хто не був шанувальником курятини, напевно, полюбив її. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно було незвичайним на смак. Щоб зберегло всі свої корисні інгредієнти. Такий рецепт, як курка з лаймом і текілою, напевно зацікавить багатьох. Адже маринад з алкогольного напою (причому будь-якого) завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитим маринадом і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Або ж зробити із маринаду, що залишився, соус і подати разом з куркою.

Ingredients

Текіла

0,5 ст.

Сік апельсина

0,5 ст.

Сік лайма

1 ст.

Чилі мелений

1 ст. л.

Перець чилі свіжий

1 ст. л.

Часник

3 шт.

Грудинка куряча зі шкірою

3 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати текілу, сік лайма і апельсина, мелений чилі, різаний свіжий перець чилі, подрібнений часник і сіль.

02

Всі інгредієнти перемішати. В отриманий маринад покласти грудинки, поставити в холодильник на ніч.

03

Нагріти сковороду-гриль до максимальної температури, витягнути курку з маринаду, обсушити, обсмажити шкірою вниз. Перевернути на іншу сторону, смажити до готовності. Готову курку викласти на тарілку, дати постояти протягом 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min