
Курка по-герцогськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
4 шт.
Homemade Butter
1,5 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ч. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
4 ст. л.
Graham's Fine White Port 19% 0.75l
4 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
4 ст. л.
Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду, покласти в сковороду вершкове масло і влити рослинну олію. Викласти курячі грудки, обсмажувати до золотистого кольору.
02
Додати до курки в сковороду бульйон і бренді, тушкувати до готовності курки. Перекласти готове м'ясо на гарячі тарілки.
03
Змішати в невеликій каструлі вершки і яєчні жовтки, перемішати. Поставити на вогонь, нагріти, але не доводити до кипіння. Влити в суміш жовтків і вершків теплий бренді, підпалити. Коли соус вигорить, полити ним курку на тарілці, подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)