
Кутаби із зеленню
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Salt Egypt
1/2 ч л.
Akvulya Still Water 2l
125 мл.
Sorrel Bunch 100g
2 пучка
Spinach Bunch100g
1 пучок
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Dill 70g
1 пучок
Homemade Butter
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Зелень промити і обсушити. Цибулю очистити. Борошно висипати в миску, додати сіль і воду, замісити тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити на 30 хвилин.
02
Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на вершковому маслі до злегка золотистого кольору. Охолодити.
03
Просушену зелень перебрати і відокремити стебла від листочків, листочки посікти. У зелень додати смажену цибулю, сіль і перець. Добре перемішати.
04
Тісто розділити на однакові шматочки і кожен розкачати в тонкий корж, посипаючи невеликою кількістю борошна. За допомогою тарілки діаметром 20-22 см. і ножа вирізати кола.
05
На один край коржа покласти зелень, накрити вільною частиною коржа і защипнути ретельно край.
06
Розігріти сковороду без олії і обсмажити кутаб з двох сторін по 2 хвилини з кожного боку.
07
Обсмажені кутаби змастити розтопленим маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)