
Крамік
"Крамік" (cramique) - дослівно перекладається як "здобний хліб з родзинками". Головне в приготуванні цього хліба (і, напевно, єдине) - це правильно замісити тісто. Так як воно дріжджове, то потрібно поставитися до роботи досить серйозно. Щоб тісто добре піднялося, і в підсумку вийшов смачний повітряний хліб. Крім того, сам процес приготування займає не так багато часу, так що завжди мати в домі свіжий, зроблений своїми руками, хліб - це і приємно, і сподобається всій вашій родині. Тим більше, що зверху ще можна посипати його кунжутом за бажанням або ж чимось ще. Також можна разом із родзинками в тісто додати горішки для смаку. До слова, експериментуйте, як хочете.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
450 г.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
20 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Homemade Butter
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Raisins
250 г.
Preparation steps
01
З борошна, дріжджів і теплого молока замісити тісто, залишити підніматися в теплому місці.
02
Додати 1 яйце і 2 жовтки, сіль, цукор, масло, родзинки (попередньо замочені в теплій воді). Добре замішати і залишити на 1 годину.
03
Після того, як тісто збільшиться в об'ємі, викласти у змащену форму і поставити в гарячу духовку на 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)