Кесаділья з курячим м'ясом - Image

Кесаділья з курячим м'ясом

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Давайте сьогодні зануримося в світ мексиканської незвичайної кухні. Незвичайна вона для нас, адже там кулінари використовують велику кількість спецій і приправ, що не зовсім характерно для нас. Тому такі страви, скажімо "на любителя ". Але проте страви мексиканської кухні користуються досить великим попитом. Обов'язковим інгредієнтом для кесадільї є коржі, які з'єднуються тертим сиром (сир - теж обов'язковий елемент). Коли в духовці сир плавиться, він скріплює обидві частини коржів, і таким чином виходить цільна страва. Але от начинка може бути самою різною. У нашому випадку - це звичайне куряче м'ясо.

Ingredients

Фарш курячий

800 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Кінза

1 пучок

Сир Чеддер

100 г.

Олія соняшникова

2 ст. л.

Тортілья пшенична

4 шт.

Перець чилі червоний

2 шт.

Перець маринований солодкий

200 г.

Preparation steps

01

Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.

02

На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.

03

Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.

04

Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.

05

Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Кесаділья з курячим м'ясом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua