Кавказька аджика - Image

Кавказька аджика

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кавказ славиться своєю пряною, смачною і неймовірно гострою кухнею. Кавказ іноді асоціюється з горами і гарячими, спекотними джигітами. Представляємо вашій увазі рецепт кавказької аджики. Саме кавказької, такої ж гарячої і гострої, як ці люди, що населяють територію Кавказу. Смак аджики своєю гостротою підриває кров і змушує її кипіти від бурхливих пристрастей. Завжди можна провести аналогію між звичками людей і їх кулінарними вподобаннями. Кавказька аджика - це смак гарячої крові, крутої кавказької вдачі, брутальності, гостроти і спекотності цих самобутніх народів, суворих звичаїв і моралі. Якщо ви любите гострі продукти вам точно варто приготувати цю аджику. Вона прекрасно підходить до м'яса.

Ingredients

Перець гострий

700 г.

Перець солодкий

4 шт.

Часник

4 шт.

Сіль

2,5 ч. л.

Томатна паста

2 ч. л.

Олія соняшникова

2 ч. л.

Оцет

2 ч. л.

Зелень

за смаком

Прянощі

за смаком

Preparation steps

01

Гострий перець розрізати уздовж, видалити насіння.

02

Гострий перець із солодким прокрутити на м'ясорубці, додати томатну пасту, соняшникову олію, оцет. Поставити каструлю з сумішшю на вогонь, довести до кипіння, дати охолонути. Додати дрібно нарізану зелень і часник. Перекрутити. Додати сіль.

03

Зберігати готову аджику в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Кавказька аджика – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua