
Кальмари в кунжуті
Кунжут надає неповторний аромат всіляким хлібобулочним виробам. Іноді рецепти з кунжутом використовуються для приготування салатів і других страв. Вважається, що ця приправа з незвичайно апетитним запахом добре поєднується зі свининою, яловичиною, кальмарами і куркою. Саме кунжут і спеції надають смаженим кальмарам легкий східний аромат і смак. Кальмари виходять м'які і ніжні. Їх можна вживати, як теплими, так і холодними. Подавати можна з будь-яким соусом. Якщо кунжутного насіння не вистачило, а кальмари ще залишилися, то можна обсмажити кільця просто в клярі. Виходить теж смачно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Squid Tubes
2 шт.
Sesame
150 г.
Eco Turmeric 20g
1/3 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Mriya Spices Mix for Fish and Seafood 25g
1/3 ч. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
50 мл.
Garlic
3 зубчики
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Dill 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Кальмари відварити в підсоленій воді. Далі нарізати кільцями. Кунжут обсмажити.
02
Нарізаний кальмар змішати зі спеціями і занурити у збите яйце. Потім обваляти в кунжуті.
03
На сковороді розігріти олію й обсмажити кальмар. При подачі на стіл посипати рубаним часником і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)