
Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Basil in Pot
2 шт.
Buckwheat
50 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Bryndza Cheese 35%
за смаком
Peeled Pumpkin Seeds
за смаком
Pistachio Kernels Not Roasted Salted
за смаком
Tabasco Pepper Sauce 60ml
за смаком
Preparation steps
01
Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.
02
Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.
03
Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.
04
Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.
05
При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)