
Імбирний соус
Представляємо вашій увазі досить простий рецепт приготування неймовірно смачного соусу з кореня імбиру і цибулі. Такий соус має свій вишуканий і неповторний смак. Його можна досить швидко і легко приготувати. Подавати такий соус можна до рису або будь-якої м'ясної страви. Або ж якщо ви хочете підкреслити смак, наприклад, смаженої риби або морепродуктів, подайте до них такий чудовий імбирний соус. Його яскравий і самобутній смак і аромат додадуть вашим улюбленим стравам несподіваний пікантний і чарівний відтінок. Такий соус можна зберігати в холодильнику кілька днів, він при цьому не втратить свою свіжість.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
120 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
10 г.
Deroni Dijon Mustard 200g
4 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Зелену цибулю промити і дрібно нарізати.
02
Масло заздалегідь дістати із холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
03
Імбир очистити від шкірки і дрібно нарізати.
04
Скласти всі інгредієнти в чашку для блендера, додати також гірчицю, сіль і перець (за смаком) і перебити все блендером до однорідного стану.
05
Викласти соус в банку з кришкою і залишити в холодильнику не менше ніж на 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)