Літній салат "Фатуш" - Image

Літній салат "Фатуш"

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт цього, трохи незвичайного, салату потрапив до нас з Лівану. У цій країні він дуже популярний - його подають майже скрізь. Тому він містить так багато спецій і трав, які гармонійно підібрані за смаком. Іноді салат також називають селянським. Мабуть через те, що разом з овочами салат подають зі шматочками лаваша, який перед цим добре підсмажили на вогні. Якщо Ви не дуже любите гостре, то перець чилі можна не додавати. Приголомшливий смак, яскравий салат. Що може бути краще?!

Ingredients for the recipe

Warsaw Salad
419.00

Warsaw Salad

per 1 kg

Ingredients

Warsaw Salad

100 г

Pickled Cucumbers

220 г

Pink Tomato in Packing

250 г

Radish

150 г

Auchan Green Onions Bundle 75g

50 г

Parsley 70g

30 г

Pita 300g

200 г

Lemon

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

60 мл

Aro Ground Red Chili Pepper 250g

20 г

Garlic

2 зуб.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Часник подрібнити.

02

Для соусу змішати сік лимона, оливкову олію (половину), перець (трохи залишити для посипання лавашу), часник, трохи солі.

03

Змастити лаваш соусом і посипати перцем, розрізати на тонкі палички і випікати до хрусткого стану в розігрітій до 180 градусів духовці (приблизно 10-12 хвилин).

04

Овочі помити, нарізати кубиками.

05

Зелень помити, дрібно нарізати.

06

Подавати салат, прикрасивши зеленню, з хрустким лавашем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min