Літній салат "Фатуш" - Image

Літній салат "Фатуш"

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт цього, трохи незвичайного, салату потрапив до нас з Лівану. У цій країні він дуже популярний - його подають майже скрізь. Тому він містить так багато спецій і трав, які гармонійно підібрані за смаком. Іноді салат також називають селянським. Мабуть через те, що разом з овочами салат подають зі шматочками лаваша, який перед цим добре підсмажили на вогні. Якщо Ви не дуже любите гостре, то перець чилі можна не додавати. Приголомшливий смак, яскравий салат. Що може бути краще?!

Ingredients

Салат

100 г

Огірки

220 г

Помідори

250 г

Редис

150 г

Зелена цибуля

50 г

Петрушка

30 г

Лаваш

200 г

Лимон

1 шт.

Оливкова олія

60 мл

Червоний мелений перець чилі

20 г

Часник

2 зуб.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Часник подрібнити.

02

Для соусу змішати сік лимона, оливкову олію (половину), перець (трохи залишити для посипання лавашу), часник, трохи солі.

03

Змастити лаваш соусом і посипати перцем, розрізати на тонкі палички і випікати до хрусткого стану в розігрітій до 180 градусів духовці (приблизно 10-12 хвилин).

04

Овочі помити, нарізати кубиками.

05

Зелень помити, дрібно нарізати.

06

Подавати салат, прикрасивши зеленню, з хрустким лавашем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Літній салат "Фатуш" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua