Холодний рисовий салат - Image

Холодний рисовий салат

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рис – універсальна крупа, з якої можна приготувати багато цікавих страв. І зараз ми не про плов і різотто. Пропонуємо спробувати простий у приготуванні, але дуже смачний холодний рисовий салатик. Завдяки додаванню томатів і зелені страва набуває приємний смак свіжості, якого, буває, так не вистачає. Що стосується грибів, краще, звичайно ж, використовувати традиційні печериці, не помилитеся. Варені, смажені або мариновані – це вже справа Ваших смакових уподобань. Зверніть увагу: від вибраного сорту рису, залежить не тільки смак, але і консистенція салату. Небажано використовувати рис, який при варінні розвариться. Важливо, щоб зернятка залишилися цільними і не склеювалися.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

300 г.

Pink Tomato in Packing

750 г.

Oyster Mushrooms

250 г.

Fresh Greens Mix 100g

40 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рис відварити до готовності. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

02

Зелень помити і подрібнити. Гриби помити і нарізати кубиками або скибочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min