Курячі серця, тушковані в сметані - Image

Курячі серця, тушковані в сметані

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Куряче серце - дуже цінний і поживний білковий продукт, який містить мало холестерину і велику кількість фосфору, калію, магнію, заліза, цинку і міді. Засвоюється значно легше, ніж інші сорти м'яса. Тому дієтологи рекомендують вживати в їжу дітям, літнім людям, а також особам, які страждають анемією і серцево -судинними захворюваннями і тим, хто переніс тяжку хворобу або травму. Пропонуємо вам дуже смачний і простий рецепт приготування курячих сердечок. Тушкуємо їх у сметані з додаванням томатної пасти. Вони виходять м'якими, соковитими, ніжними. Головне правило - сметану і томатну пасту додаємо, коли вони дійдуть до напівготовності. Подаємо як самостійне блюдо. Також добре поєднується з картопляним пюре, рисом, гречкою і макаронами.

Ingredients for the recipe

Ukrainian Chicken Frozen Chicken Heart 0.7kg
105.73

Ukrainian Chicken Frozen Chicken Heart 0.7kg

700 g

Ingredients

Ukrainian Chicken Frozen Chicken Heart 0.7kg

500 г.

Onion

100 г.

Carrots

100 г.

KhMZ Sour Cream 20%

100 г.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

З сердець очистити жир і судини.

02

Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.

03

На розігріту сковороду налити соняшникову олію. Обсмажити серця протягом пари хвилин, весь час перевертаючи.

04

Додати цибулю, моркву, перемішати. Смажити протягом 15-20 хвилин, до м'якості сердечок і овочів.

05

Посолити, поперчити. Додати томатну пасту і сметану, перемішати.

06

Тушкувати на маленькому вогні під кришкою протягом 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min