
Суп із сочевиці з беконом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Green Lentil 500g
200 г
Leek
200 г
Twix Extra Chocolate Bar White Chocolate 75g
половина
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У каструлю налийте 2 л води і доведіть до кипіння.
02
Сочевицю як слід промийте.
03
Як тільки вода закипить, всипте сочевицю, зменшіть вогонь і відваріть її до готовності (сочевиця не повинна розваритися і втратити форму, а лише стати м'якше) - це займе приблизно 10-15 хвилин. Коли сочевиця звариться, зніміть каструлю з вогню.
04
Тим часом цибулю дрібно наріжте.
05
Бекон або грудинку наріжте невеликими смужками.
06
У сковороді розігрійте олію і обсмажте в ньому цибулю до м'якості. Потім додайте бекон або грудинку і добре обсмажте все разом.
07
Потім додайте цибулю з беконом в каструлю з сочевицею, при цьому залишивши трохи олії, в якому вони смажилися, на сковороді. Посоліть і поперчіть за смаком, ще раз доведіть до кипіння, проваріть 1 хвилину і зніміть з вогню.
08
Батон наріжте невеликими акуратними кубиками і підсмажте їх до золотистого кольору на сковороді, в якій смажився бекон з цибулею.
09
Готовий суп розлийте по тарілках, в кожну всипте сухарики.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)