
Артишоки, тушковані у вині, часнику і травах
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ista Artichokes in Brine 2000g
3 шт.
Akvulya Still Water 2l
4 л.
Packed Onion from 3kg
3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Garlic
1 шт.
Salt Egypt
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1,5 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
2,5 ст. л.
Food Studio Beef Broth 500ml
7,5 ст. л.
Parsley 70g
2 шт.
Bay Leaf
0,5 шт.
Eco Roman Cumin 15g
за смаком
Preparation steps
01
Артишоки очистити від листя, розрізати вздовж на 4 частини. Довести до кипіння підсолену воду в каструлі, покласти у воду артишоки, варити протягом 10 хвилин, потім відразу ж злити воду.
02
Духовку розігріти до 160°C. Поставити на невеликий вогонь каструлю, налити оливкову олію, обсмажити подрібнену цибулю, смажити протягом 5 хвилин, не доводячи до рум'янцю.
03
Додати в каструлю до цибулі подрібнений часник, потім артишоки, посолити і поперчити за смаком. Накрити каструлю кришкою, зменшити вогонь, тушкувати протягом 10 хвилин, не доводячи артишоки до коричневого кольору.
04
Налити в каструлю вино і оцет. Додати вогонь, готувати до випарювання рідини на половину. Влити бульйон, додати загорнуті в марлю стебла петрушки, лавровий лист і кмин. Довести артишоки до кипіння, накрити зверху пергаментом. Накрити поверх пергаменту кришкою, поставити в духовку. Випікати протягом 75-90 хвилин. До кінця приготування рідина повинна вся випаруватися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)