
Апельсиновий брауні з волоськими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Oranges 1kg
1 шт.
Walnut
60 г.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
60 г.
Homemade Butter
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Milka Milk Chicolate 90g
60 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Preparation steps
01
Із загальної маси горіхів відібрати 12 шт. для прикраси брауні. Решту подрібнити до крихти. Вичавити сік апельсина і натерти цедру.
02
У каструлі змішати вершкове масло і цукор, поставити на маленький вогонь, додати апельсиновий сік, прогріти до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
03
Розламати шоколад на шматочки. У мисці змішати борошно і розпушувач, всипати горіхову крихту, додати шоколад, апельсинову цедру, вбити яйця і перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
04
Влити до борошна з горіхами і шоколадом розтоплене масло з цукром і все перемішати.
05
Застелити деко для випічки харчовим папером і змастити його олією, викласти тісто, зверху викласти підготовлені горіхи (12 шт.), поставити на 20 хвилин в духовку при температурі 190ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)