Аджика сира, яку не потрібно консервувати - Image

Аджика сира, яку не потрібно консервувати

Number of servings: 18Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт аджики, яку не потрібно консервувати, звичайно ж зацікавить багатьох господинь. Адже це дуже зручно, просто і легко. Аджика - це абхазька гостра приправа. Завдяки червоному перцю аджика має насичений червоний колір. Саме слово "аджика" означає "сіль". Існує легенда, що абхазькі чабани, коли йшли в гори пасти овець, брали із собою сіль, адже вона викликає спрагу пити і їсти у тварин. Так як сіль була дорогим продуктом, вони домішували до неї перець. Таким чином з'явилися перші рецепти аджики. Звичайно ж у наш час рецептура трохи змінилася, додалося багато інших інгредієнтів, то аджика - це чудова приправа в будь-який час року до м'ясних продуктів.

Ingredients for the recipe

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
41.90 - 61.37

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

35 g

Ingredients

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

500 г.

Khutorok Pickled Bitter Pepper 370g

150 г.

Garlic

300 г.

Carrots

300 г.

Parsley Root

300 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

300 г.

Pink Tomato in Packing

400 г.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

2 ст. л.

Vinnytsia Mustard 125g

100 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

220г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Всі інгредієнти потрібно очистити і перекрутити на м'ясорубці з мілкою ришіткою.

02

Додати томатну пасту.

03

Потім додати гірчицю, оцет, сіль і все добре перемішати. Розкласти по банках.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min