
Аджика з яблуками
Приправа відмінне доповнення до різних страв, обдаровувавши їх витонченим, вишуканим смаком. У Абхазії аджика - народное надбання і зразок хорошої приправи. Численні страви успішно виразили свій істинний смак за сприяння гострої приправи.До складу традиційної аджики томати не входять, як ви встигли помітити, ця страва містить не лише цей продукт, а і яблука, моркву і перець. Якщо перевести з абхазького слово "аджика" вийде "сіль", з турецького " аджи" - це гострий, пряний. Існує історія, з якої пішла суть приправи, і пов'язана вона з абхазькими вівчарями, про їх спосіб вирощування овець : додаючи сіль в їжу тварин, вони викликали у них спрагу, після чого, вони вживали достатню кількість води і корму. З цього і розпочалися експерименти з додаванням кінзи, часнику і інших прянощів. Візьміть на замітку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
2,5 кг.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 кг.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг.
Carrots
1 кг.
Khutorok Pickled Bitter Pepper 370g
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 ст.
Salt Egypt
3 ст. л.
Garlic
200 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст.
Preparation steps
01
Помідори, солодкий перець, яблука, моркву, гіркий перець очистити, потім помити. Порізати на шматочки. Подрібнити в м'ясорубці. Додати 200 гр. цукру, солі, рослинної олії. Перемішати.
02
Суміш вилити в каструлю. Поставити на вогонь. Варити 30 хвилин. Пропустити через прес очищений часник в аджику. Продовжити варити ще 20 хвилин.
03
По закінченню варіння, влити 1 склянку оцту. Варити ще 10 хвилин. Розлити у банки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores