Український салат "Буковина" - Image

Український салат "Буковина"

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі прекрасний вітчизняний салат з такою патріотичною назвою "Буковина". Існує безліч рецептів салатів. І всі вони гарні. Важливо тільки визначиться з вибором салату. Так от, якщо ви любитель ситно поїсти, тоді наш салатик "Буковина" точно для вас. Та й до того ж, якщо у вас намічається свято, приготувавши такий салат, ви дуже порадуєте своїх гостей. У першу чергу тому що він досить смачний і ситний. Картошка і ковбаса додадуть салату ситості. Перець чудово освіжить цей ситний смак. А горошок і морквина додадуть пікантності та солодості в наш салат. Ну і зрештою майонез пом'якшить весь смак нашої прекрасної страви.

Ingredients for the recipe

Bonduelle Green Peas 200g
56.20 - 66.00

Bonduelle Green Peas 200g

200 g

Ingredients

Bonduelle Green Peas 200g

100 г.

Smoked Chicken Sausage

100 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

3 ст.л.

Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml

100 г.

Packed Potatoes

2 шт.

Auchan Green Onions Bundle 75g

30 г.

Carrots

1 шт.

Preparation steps

01

Моркву і картоплю зварити. Зелену цибулю дрібно порізати. Ковбасу нарізати кубиками. Остудити зварені картоплю і моркву, нарізати кубиками. Перець нашаткувати тонкими смужками.

02

У мисці змішати картоплю, моркву, ковбасу і цибулю. Заправити майонезом, ретельно перемішати.

03

Розкласти по порціях, прикрасити зверху перцем і свіжою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min