
Вінегрет з грибами
Вінегрет - один з самих популярних салатів на пострадянському просторі, в російській кухні з'явився в XIX столітті і є запозиченням із західноєвропейської кухні. Простий в приготуванні і обов'язковий в раціоні для тих, що постять і вегетаріанців. Вінегрет з грибами - дуже вдала варіація звичайного класичного вінегрету. Гриби містять вітаміни А, В, З, РР і різні мінеральні речовини, а також багато екстрактних і ароматичних речовин, які добре впливають на травлення. Для приготування вінегрету використовують солоні або мариновані гриби. Вони відмінно поєднуються з відвареними овочами і надають салату нотку пікантності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Carrots
1 шт.
Mushrooms Champignon marinated home-made
200 г.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк, картоплю і моркву відварити. Після, остудити і нарізати маленькими кубиками.
02
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Гриби і огірки нарізати кубиками.
03
У мисці збити рослинну олію разом з лимонним соком. Всі нарізані овочі викласти в салатницю, заправити соусом з олії і лимонного соку. Посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)