
Туніські рибні котлети з айолі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Winetime White Fish Fillet in Batter
900 г.
Packed Onion from 3kg
200 г.
Garlic
12 шт.
Parsley 70g
3 ст. л.
Cilantro 70g
3 ст. л.
Spice Cumin Ground
1 ст. л.
Salt Egypt
2 ч. л.
Spice Ground Ginger
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bread Crumbs
6 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
240 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
1,5 ст.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 мл.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
1,5 ст. л.
Sliced Red Paprika
1,5 ч. л.
Preparation steps
01
Для приготування соусу "Айолі" необхідно в мисці змішати майонез, лимонний сік, 6 подрібнених зубчиків часнику, томатну пасту і паприку. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати до однорідної маси.
02
За допомогою блендера подрібнити філе до кашоподібного стану. Додати до рибного фаршу подрібнену цибулю, часник, петрушку, кінзу, кумин, сіль, чорний перець і імбир. Ретельно перемішати. Також додати сухарі та яйце.
03
Змочивши руки, зліпити із фаршу котлети, викласти котлети на деко, застелене харчовою плівкою.
04
Поставити сковороду на вогонь, влити оливкову олію, обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки, протягом 3 хвилин із кожного боку.
05
При подачі додати до котлет айолі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)