
Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою
За складом інгредієнтів, дане блюдо сміливо можна адресувати дітям. Вони будуть просто в захваті від гарбузово-яблучного пудингу. Але й дорослі теж, звичайно, гідно його оцінять. Цей десерт не тільки приголомшливий на смак, але дуже корисний. Цей пудинг справедливо можна назвати лікувальним. Його необхідно включити в раціон харчування тим, хто страждає від гіпертонії, хвороб нирок і серця, адже в гарбузі і яблуках міститься багато корисних речовин. Готовий пудинг при бажанні подається з варенням, морозивом, згущеним молоком і прикрашається ягодами, підсмаженими горіхами або кокосовою стружкою.
Ingredients
Гарбуз
100 г.
Яблука
100 г.
Молоко
50 мл.
Манна крупа
50 г.
Цукор
10 г.
Масло вершкове
20 г.
Яйце куряче
0,5 шт.
Preparation steps
01
Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.
02
Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.
03
Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.
04
Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores