
Гарбуз у молоці
1
Ви – прихильник «здорових» страв? Тоді гарбуз в молоці доведеться Вам до душі і безсумнівно сподобається Вашим дітям. Гарбуз – корисний і універсальний продукт, багатий вітамінами і мінералами. Цей овоч містить рідкісний вітамін Т, так званий картінін, що прискорює обмінні процеси організму і активно спалює жири. Не переваріть гарбуз, і відмінний смак страви, не дивлячись на її невибагливість, гарантований. Борошно обсмажувати в олії до світло-жовтого кольору. Разом з цукром можна додати ваніль, корицю і кардамон. Шматочки гарбуза виходять соковитими і солодкими, а молоко, в якому тушкувався гарбуз, робить їх м'якими і ніжними.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
800 г.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в неї нарізану маленькими шматочками гарбуз, відварити до готовності. Після, остудити і висушити.
02
Нагріти сковороду із рослинною олією, всипати муку, трохи обсмажити. Влити молоко, додати цукор, перемішати.
03
Додати шматочки гарбуза в сковороду, довести до кипіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)