
Староанглійський хлібний соус
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shallots 250g
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
10 ст. л.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
50 г.
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
за смаком
Homemade Butter
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Сream 30% 200ml
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати, покласти її в каструлю з товстим дном, залити молоком, поставити на вогонь. На середньому вогні довести до кипіння, потім зменшити вогонь, варити протягом 10-15 хвилин до м'якості цибулі. Після, процідити через сито, для видалення цибулі з молока.
02
Замочити в молоці черствий хліб на 15-50 хвилин, в залежності від того, наскільки хліб черствий. Після, розім'яти виделкою хліб, перемішати ретельно з молоком до стану пюре.
03
Додати за смаком в молочне пюре спеції, посолити. Збити виделкою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Забрати каструлю з вогню, влити вершки, перемішати. Подавати до м'яса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)