
Соковитий шоколадний манник із халвою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zarog Kefir 2.5% 870g
1,5 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Terra Brand M Semolina 800g
1 ст.
7 Flour 1kg
1 ст.
Homemade Butter
100 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
4 ст. л.
Pripravka Vanilla 2g
50 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Fantasy Sunflower Halva
170 г.
Preparation steps
01
Манку замочити в кефірі за 2 години до початку приготування.
02
Вершкове масло має бути кімнатної температури. Масло збити разом із цукром і ваніліном. Додати яйця, продовжити збивати. Поступово додавати манку, набухшу в кефірі, в суміш масла і яєць, ретельно перемішати.
03
Додати в суміш просіяне борошно з розпушувачем, додати сіль і какао-порошок. Замісити тісто, воно повинно бути не густим.
04
Порізати халву на невеликі шматочки. Додати шматочки халви в тісто, перемішати.
05
Випікати манник 1 годину в духовці при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)