
Сациві з баклажанів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
6 шт.
Eat4fit Walnut 150g
400 г.
Garlic
4 зубчика
Young Onions
3 головки
Parsley 70g
за смаком
Cilantro 70g
за смаком
Mint 50g
за смаком
Vinegar 9% 1l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Обрізати у баклажанів ніжки, розрізати вздовж і покласти на 10 хвилин в окріп. Потім викласти на стіл і 30 хвилин тримати під пресом.
02
Для соусу сацебелі потовкти у ступці 100 г. волоських горіхів, 1 зубчик часнику, порубати 1 головку ріпчастої цибулі. Покласти зелень кінзи і м'яти, залити склянкою кип'яченої води з оцетом і додати сіль.
03
Для фаршу розтовкти 300 г. очищених волоських горіхів, часник, червоний перець. Нарізати дрібно цибулю і петрушку.
04
У суміш додати трохи соусу сацебелі і начинити нею баклажани. Соусом, що залишився, залити баклажани зверху і на три дні поставити в прохолодне місце маринуватися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)