
Салат "Кедровий акцент"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shelled Cedar Nuts
80 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
10 шт.
Coopoliva Pitted Black Olives 370ml
10 шт.
Lollo Bionda Green Salad
1 щепотка
Bell Pepper
1 шт.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Lemon
1/3 шт.
Spice Dried Basil
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Кедрові горішки обсмажити на сковороді на слабкому вогні без олії протягом 3-4 хвилин, періодично перемішуючи.
02
Помідори черрі порізати на 2-4 частини, маслини розрізати навпіл, болгарський перець порізати невеликими шматочками. Салат порвати руками на невеликі шматочки.
03
Змішати нарізані овочі й маслини, додати салат.
04
Для заправки змішати соєвий соус, сік 1/3 лимона, базилік, оливкову олію, сіль і перець за смаком.
05
Заправити салат і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)